Zoals jullie weten kan een vereniging we niet zonder vrijwilligers!
Het afgelopen jaar zijn we veel vrijwilligers kwijtgeraakt.
Dus we zijn op zoek naar jou!

Doe jij al iets voor je club?

Wij zijn op zoeken naar enthousiaste…
trainers voor de jeugdteams voor het seizoen 2021-2022, die 1 of 2 keer per week een uurtje training willen geven.
coaches voor het seizoen 2021-2022, die op op zaterdag een jeugdteam willen coachen.
…mensen die de schoonmaakploeg aan willen vullen, beurtelings op de donderdagen de wc’s poetsen en daarnaast een aantal keer jaar het clubhuis willen schoonmaken.
…mensen die 1 keer per maand willen helpen bij het ophalen van Oud Papier.
..mensen die ons bestuur willen versterken, 5 keer per jaar bijeenkomen en ervoor zorgen, dat binnen de club alles op rolletjes loopt!
scheidsrechters die op zaterdagen een wedstrijdje willen fluiten
…mensen die de activiteitencommissie ( AC) willen aanvullen, zodat er ook in het nieuwe seizoen weer leuke activiteiten kunnen plaatsvinden voor jong en oud.
…mensen die willen helpen met klussen in en om het clubhuis.

Daarnaast zijn we dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester!
Dennis stopt binnenkort en we hopen op korte termijn een vervanger te vinden. In dit takenoverzicht staat meer info over de werkzaamheden van de penningmeester.

Onze club dat ben jij!
Draag je steentje bij!

Meer info of wil je je opgeven voor één van onze openstaande vrijwilligerstaken? Stuur een berichtje naar kvluctor@gmail.com
of naar Petra Geene 06 1947 7654