Standen

Standen


DOWNLOAD DE KORFBAL APP!

Wist je dat er een speciale korfbal app van de KNKV bestaat om actuele standen, uitslagen en nog veel meer van de club te bekijken? Dé korfbal app voor korfballers, toeschouwers , officials én de wedstrijdsecretaris.

Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een korfbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van korfbal houdt!

Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid bij een wedstrijd via de app kan doorgeven, direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.


Ben je lid van een korfbalvereniging, zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat bij jouw korfbalvereniging bekend is.

Menu