Club van 30

Wat is de club van 30?
KV Luctor is in 2012 gestart met de oprichting van ‘De club van 30’. Deze club bestaat uit deelnemers die jaarlijks € 30,- doneren aan de club voor zaken die binnen de vereniging verwezenlijkt kunnen worden. Het bedrag van de jaarlijkse bijdragen wordt apart bijgehouden en besteed aan een vooraf gekozen doel.

Wie kunnen lid worden van de club van 30?
Iedereen kan deelnemen aan de club van 30. Dit kunnen bijvoorbeeld leden, oud-leden, teams, bedrijven of vrienden en familie van leden zijn.

Hoe word ik lid van de club van 30?
Lid worden kan door het invullen van een inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kan per e-mail aan luctor.terneuzen@knkv.net worden verzonden. Het bedrag van €30,– kan worden overgemaakt op Rabobankrekening IBAN: NL73 RABO 0173 6584 23, BIC: RABONL2U, t.n.v. KV Luctor Terneuzen o.v.v. Club van 30.

Welke periode loopt het lidmaatschap van de club van 30?
De club van 30 loopt gelijk met een kalenderjaar. Het jaar van lidmaatschap loopt daarom van 1 januari t/m 31 december van het huidige kalenderjaar. Inschrijvingen in deze periode die na januari binnen komen worden direct aan de club toegevoegd en lopen ook tot 31 december. Bij het aanbreken van een nieuwe periode ontvangt u hiervoor automatisch een nieuw betalingsverzoek zodat u het lidmaatschap weer gemakkelijk met een jaar kunt verlengen.

Hoe worden de leden van de club van 30 geïnformeerd?
De leden worden via  e-mail op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Diegene die geen e-mail hebben zullen schriftelijk op de hoogte worden gebracht.

Wat is het bestedingsdoel en hoe wordt het bestedingsdoel bepaaald?
Vooraf wordt minimaal één bestedingsdoel bekend gemaakt. Op het inschrijfformulier is er de mogelijkheid om een bestedingsdoel aan te geven. Deze doelen worden in kaart gebracht waarna er door de sponsorcommissie minimaal een doel wordt uitgekozen. Zo hebben wij als vereniging vanuit de club van 30 o.a. een eigen beamer en een bluetooth speaker aangeschaft.

Momenteel hebben wij als doel om het geld vanuit de club van 30 te gebruiken voor het opfrissen van de kantine. Het idee is om o.a. de muren een nieuw kleurtje te geven en te voorzien van nieuwe foto’s. De bar wordt vernieuwd, barkrukken opgefirst en de gordijnen vervangen. Na de komst van het kunstgras in 2017 (we blijven optimistisch) willen we een terras aanleggen voor de kantine en binnen de vloer vernieuwen.

Twijfel niet en steun onze vereniging!