Kombifit

Om het een bredere betekenis dan alleen korfbal te geven is KorfbalFit nu formeel omgedoopt in KombiFit. Een initiatief van het KNKV. Op het ogenblik komen de leden uit diverse sporten en ouders van jeugdleden.
We zijn actief in  een zaal van sportcentrum Vliegende Vaart in de maanden september t/m april op de dinsdagen van 19:00-20:15 uur.
We doen korfbal gerelateerde oefeningen en spellen, ieder op eigen niveau en naar eigen kunnen. Samen bewegen en plezier maken is het motto!

Begin oktober 2012 zijn we gestart in de zaal met een trimgroep. Oorspronkelijk met vele oude en oud korfballers onder de naam  KorfbalFit.

Naast oude en jonge oud korfballers en ouders van (jeugd)leden zijn er ook  leden van buitenaf, die gewoon sportief en gezellig bezig willen zijn.

Het inschrijfformulier vind je op de pagina -lidmaatschap- van deze  site.

Nadere informatie kvluctor@gmail.com