We gaan weer korfballen!

Beste korfballers, ouder(s)/verzorger(s),

We gaan weer korfballen! Fijn om jullie dat te kunnen melden…
Vanaf volgende werk starten bijna alle teams weer met trainen. De senioren 1 en 2 hebben er al wat weken op zitten. De Kombifit start in de eerste week van september. Vanaf 5 september start de competitie.

Om alles veilig te laten verlopen hebben we het protocol “Verantwoord Sporten” weer up-to-date gemaakt en zijn de nodige voorzieningen getroffen.
Alles valt of staat wel met de verantwoordelijkheid van alle sporters, ouders, verzorgers, vrijwilligers en toeschouwers. Daarom willen we jullie vragen om het protocol goed door te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat we weer verantwoord kunnen sporten.

Van de trainers zal er verder weer informatie verstrekt worden via de app over de trainingen en wedstrijden. Binnenkort zal het volledige programma op de website staan met daarin ook de scheidsrechters, rijders en kantinedienst. Zonder hulp van spelers, ouders en verzorgers kunnen we geen wedstrijden spelen. We hopen dat we weer op jullie hulp kunnen rekenen!

Ook zijn we nog steeds op zoek naar extra bestuursleden!
Binnen het bestuur zijn we op zoek naar:
* een bestuurslid met in het takenpakket: onderhoud accommodatie en materiaal.
Taken: zicht houden op (klein) onderhoud van clubhuis, kleedlokalen en kunstgras accommodatie. Zicht houden op klein onderhoud materiaal ballen, palen, manden en aanschaf hiervan.
* een bestuurslid met in takenpakket: acties
Taken: acties zoals bijvoorbeeld Grote Clubactie en RABO Clubsupport opzetten en promoten.

Daarnaast is het fijn dat een nieuw bestuurslid met ons nadenkt over de toekomst van de club, wat gaat goed, wat zijn verbeterpunten, welke acties worden er van ons gevraagd vanuit de maatschappij en hoe kunnen wij daar vorm aan geven.
Ook zonder korfbalachtergrond is het zeker mogelijk om een steentje bij te dragen!
We vergaderen ongeveer 6 keer per jaar, op woensdag.

Meer info via Petra Geene 06 194 776 54
We hopen dat we op korte termijn nieuwe bestuursleden kunnen verwelkomen!

Tot op het korfbalveld!

Bestuur KV Luctor