Trainingen vanaf dinsdag 27 oktober

Beste korfballers, ouder(s), verzorger(s),

Het is onze bedoeling, om komende week de trainingen weer te hervatten.
We starten weer in de zaal, sportcentrum Vliegende Vaart. Natuurlijk houden we in ons achterhoofd, dat er weer nieuwe maatregelen komen en we misschien toch niet meer mogen korfballen. Maar vooralsnog gaan we ervan uit dat we dinsdag met de trainingen kunnen starten.
Mocht iemand het niet zien zitten om de trainingen te hervatten, snappen we dat ook! Geef dat dan even door aan de trainer.
De laatste veldwedstrijden zijn afgelast. Via deze link de meest actuele informatie over de stilgelegde competitie. De zaalcompetitie zal starten op zaterdag 21 november. We hopen dat deze door kan gaan….

Niet alle teams zullen de trainingen komende week hervatten. De G’s starten nog niet. De andere teams gaan vooralsnog trainen, wel met een aantal maatregelen waar we rekening mee moeten houden:

-Kom niet naar de training als je klachten hebt die corona gerelateerd zijn. De trainer zal voorafgaand aan de training vragen of je klachten hebt.
-Iedereen van 13 jaar en ouder is verplicht een mondkapje te dragen in het sportcentrum, spelers en ouders! Het mondkapje mag af op het moment dat je gaat sporten of training geeft.
-We volgen voor alle trainingen de richtlijnen van NOC*NSF. Hier vinden jullie de meest actuele informatie.
-Ben je 18 jaar of ouder, houd 1,5 meter afstand van elkaar! De trainingen worden zo aangepast, dat de 1,5 meter regel in acht wordt genomen. Er mogen in deze leeftijdscategorie 16 spelers tegelijk sporten in de wedstrijdhal of trainingshal. Daarom zal er via de app gevraag worden je aan/af te meden voor de trainingen. Daarbij geldt, dat er per korfbalvak 8 spelers mogen sporten, in groepjes van 4 en met 1,5 meter als afstand tussen elkaar.
-In de Vliegende Vaart is desinfectiegel aanwezig om je handen schoon te maken.
-De kleedkamers en de kantine zijn gesloten!

Wie traint wanneer?
-De jeugdploegen en Kangoeroes trainen op hun normale trainingsdag(en) en tijdstip. Met uitzondering van de E’s en C2. Zij trainen nu om 18.00 uur i.p.v. 18.15 uur!!
-Senioren 1 en 2 trainen op donderdag van 19.00-20.30 uur
-senioren 3 en de spelers van de kombifit die wél willen trainen, trainen samen op dinsdag van 19.00-20.15 uur.

Extra belangrijk voor de senioren en Kombifit is nu dat je je vooraf aanmeldt voor de training i.v.m. de groepsgrootte!!

We hopen jullie weer te zien in de zaal! Blijf gezond!

KV Luctor