Trainingen en zaterdagactiviteiten

Hoi korfballers en ouders,

We wensen jullie allemaal een heel mooi, gezond en sportief 2021 toe! We hopen dat we komend jaar weer meer kunnen trainen en natuurlijk wedstrijden kunnen gaan spelen.
Afgelopen week hebben jullie al een filmpje kunnen zien met een terugblik op dit bijzondere korfbaljaar. Heb je deze gemist, dan hier nogmaals onze terugblik op 2020.

Helaas mogen we nog steeds niet binnen trainen, buiten trainen mag wel. In overleg met de TC en de trainers is ervoor gekozen om in ieder geval t/m 12 januari nog geen avondtrainingen te organiseren i.v.m. met de koude weersverwachtingen van komende week. Ze geven ‘s avonds temperaturen af rond het vriespunt en bij vorst kunnen we geen gebruik maken van het kunstgrasveld.
Toch willen we proberen om op de zaterdagochtenden en middagen een alternatief te bieden voor de jeugd van de Kangoeroes, F’s, E’s, D’s, C’s, B’s en A’s. Alles natuurlijk met in acht neming van alle maatregelen vanuit het RIVM. Ook zijn we hier weer afhankelijk van de weersverwachtingen.

Voor de 18+ korfballers mag er in tweetallen gesport worden op 1,5 meter. We kijken ook voor hen weer naar een alternatief, maar zullen eerst de persconferentie van 12 januari afwachten en we hopen dat we dan meer horen over de heropening van de sporthallen.

Via de mededelingen app zullen we iedereen op de hoogte houden van de zaterdagactiviteiten. Nog geen lid van deze app? Meld je dan nu aan via deze link!
Mededelingen app KV Luctor

Toch korfbal kijken? Op 16 januari start de Korfbal League. De oefenduels zijn gisteren al gestart. De wedstrijden zijn live te volgen en terug te kijken via www.korfbal.nl

We duimen voor een snelle opening van de sporthallen en zien jullie hopelijk snel weer!

Trainers KV Luctor