Swifttoernooi 2022

Beste Luctorianen,

Na twee jaar afwezigheid organiseert kv Swift (Middelburg) dit jaar weer het traditionele Hemelvaartsdagtoernooi op donderdag 26 mei a.s. Net als alle jaren is het weer een gezellig korfbaltoernooi voor alle leeftijdscategorieën, met dit jaar speciaal aandacht voor de jongste kinderen vanaf 4 jaar (Kangoeroes). Zo zullen er gedurende de dag verschillende Kangoeroe-activiteiten georganiseerd worden waardoor het ook voor korfballers die niet aan wedstrijden deelnemen leuk is om mee te komen naar het toernooi!

De organisatie van Swift wilt deze week al uiterlijk weten met hoeveel teams wij zullen komen vanuit Luctor. Klik hier voor het opgave formulier. Wanneer je deel wilt nemen, mag je deze invullen en versturen. De trainer van elk team zal in de eigen teamapp ook nog een herinnering hiervoor sturen. Graag opgeven uiterlijk zaterdag 9 april!!

Meer informatie over vertrektijden etc. volgen zodra het programma bekend is. Maar doorgaans moet je er rekening mee houden dat je vanaf circa 8.30 uur tot einde middag weg bent.

Behalve spelers zoeken we ouders die de kinderen kunnen brengen en/of halen. Ook dit kun je aangeven op het formulier of bij je trainer.

We hopen op een grote opkomst zodat we met veel Luctorianen een ouderwets gezellige korfbaldag gaan beleven! Ben jij er ook bij??

Voor meer vragen kun je altijd even bij ons terecht!

Groetjes,

Kirsten en Marjolein

Menu