Nieuwsbrief juni 2022

We ronden langzaam het veldseizoen af, maar gelukkig staan er nog leuke en spannende wedstrijden op het programma. I.v.m. de vele verplaatsingen van wedstrijden, wordt er ook regelmatig doordeweeks gespeeld. Wil je komen kijken naar een wedstrijd, houdt dan zeker ook het programma op de website in de gaten. Hierin staat altijd het meest actuele overzicht.

Nieuwe trainer senioren 1 en 2
Zoals we al een tijdje geleden hebben laten weten, stopt Peter aan het einde van het seizoen als trainer/coach van onze selectie 1 en 2. Het is gelukt om een nieuwe trainer te vinden voor het komende seizoen!
Robert van Harneveldt zal aan het roer staan. Hij is op dit moment trainer van Volharding. We zijn erg blij dat hij bij ons aan de slag wil gaan!

18 juni laatste competitiedag
Op zaterdag 18 juni willen we het korfbalseizoen op een gezellige manier afsluiten. Er staan voor die dag nog mooie en waarschijnlijk ook spannende wedstrijden gepland, daarnaast is het de laatste wedstrijd voor Peter als coach voor 1 en 2. Supporters natuurlijk meer dan welkom!
We organiseren op deze dag samen met de AC extra activiteiten voor jong en oud. Er zal o.a. een BBQ georganiseerd worden en aan het eind van de avond is er tijd voor een FEESTje! Deze dag wil je natuurlijk niet missen!
Meer informatie volgt.

laatste trainingen en andere activiteiten
Even wat dingen op een rijtje voor de komende weken:
-14 juni laatste training voor Kombifit en C1
-16 juni laatste training voor F1, E1 en E2, B1 en senioren 1 en 2
-18 juni laatste competitiedag met BBQ en Feestavond
-21 juni laatste training G’s
-23 juni laatste training D1, D2, D3
-1 en 2 juli NACHTKAMP

sponsorcommissie
HELP! We zijn op zoek naar ouders en of leden die onze sponsorcommissie willen versterken! Heb je interesse neem dan contact op met Lendy +31 6 23532705.

seizoen 2022-2023
Alle clubs hebben gelukkig nog wat extra tijd gekregen van het KNKV om de definitieve ploegen op te geven voor het volgende seizoen. We zijn nog aan het puzzelen, maar hopen jullie voor 1 juli de nieuwe teams en trainers door te kunnen geven.

Zwarte inloopshirts
Is je zwarte inloopshirt te klein? Of denk je dat het na de zomervakantie niet meer zal passen? Vul dan even dit formulier in, dan gaan we schuiven, zodat hopelijk iedereen weer een passend shirt heeft.
We hebben vooral een tekort aan maatje 152. Mocht je deze maat hebben en je kunt al in een maatje groter, graag!

JUMBO Ballenactie
Deze week starten we met de JUMBO Ballenactie. Met deze actie willen we weer ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?
Vorige keer hebben we 12 veld ballen aan kunnen schaffen! Deze k eer willen we zoveel mogelijk zaal ballen vernieuwen!
Iedereen die KV Luctor een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen.
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.ballenactie.nl/kvluctor

Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!