Nieuwsbrief december 2020

Beste korfballers en ouders/verzorgers,

Hierbij weer een nieuwsbrief!
We hopen dat deze jullie allen in goede gezondheid treft!

Competitie
We vinden het erg jammer, dat we nog steeds geen competitie mogen spelen. Er is ook nog geen zicht op een start van de competitie. Als we hier meer informatie over hebben, laten we het natuurlijk aan jullie weten!
Het KNKV heeft een routekaart gemaakt waarop we kunnen zien, wat het verloop van de competitie zal zijn als we weer beginnen.
Zolang er nog geen competitie gespeeld wordt, zullen we extra activiteiten op zaterdag organiseren. We hebben al een Toernooitje, Levend Stratego, Oefenwedstrijdje, Pietentraining en een extra zaterdagtraining achter de rug. Deze activiteiten op zaterdag waren tot nu toe alleen voor de jeugd, voornamelijk omdat het lastig is om een activiteit volgens alle gestelde eisen voor 18 jaar en ouder te organiseren.
Op zaterdag 19 december willen we toch ook een activiteit voor de senioren organiseren. Houd deze zaterdagmiddag vrij!
Voor de jeugd vanaf de E’s staat er ook voor 12 december weer een zaterdag activiteit op het programma. Binnenkort volgen de uitnodigingen!

Ongeluk
Helaas ontvingen we vorige week het bericht dat Jerry Lin (speler van onze A1) een ernstig ongeluk heeft gehad. Hij is aangereden door een auto, op zijn fiets.
Hij heeft zijn linker hand gebroken, zijn linker knie en rechter bovenbeen en ligt in Gent in het ziekenhuis. De vooruitzichten zijn, dat hij daar tot aan de Kerst moet blijven.
Om hem een hart onder de riem te steken, leek het ons een goed idee om bij hem veel kaartjes te laten bezorgen!
Dus daarom deze oproep:
Schrijf een leuke, lieve of grappige kaart of maak een mooie tekening voor Jerry en geef hem af bij je trainer. Wij zorgen dat hij bij Jerry terecht komt.

Clubhuis
Zoals jullie weten wordt het clubhuis gerenoveerd. De bar is er uit en materialen voor een nieuwe bar zijn besteld, waaronder 2 nieuwe koelingen. De zandcementvloer is gestort en we buigen ons nu over de keuze van de tegels.
Op dit moment zijn we dringend op zoek naar iemand die de tegelvloer zou kunnen leggen! Dus ben je heel handig of ken je iemand die dat is, laat het even weten Johan Faas (06-54908881) of stuur een berichtje naar kvluctor@gmail.com.

Mededelingen app
Veel van onze mededelingen naar de leden en hun ouders/verzorgers worden verspreid via de Whatsapp groepen van de teams. Op deze manier bereiken we snel de juiste personen. Toch zitten er wat nadelen aan.
De mededelingen “verdwijnen” vaak tussen de andere berichtjes en zijn lastig terug te vinden. Sommige leden zitten in meerdere Whatsapp groepen en krijgen een mededeling wel erg vaak binnen. Ook is het niet fijn voor de trainers, dat ze berichten altijd door moeten sturen en dat dus ook kunnen vergeten.
We hebben daarom in Whatsapp een mededelingen groepsapp aangemaakt. Dit is niet de vervanger van de teamapp, maar een aanvulling.
We willen via deze app, mededelingen over competitie /trainingen /bestuurszaken/ activiteiten enz met jullie delen. Er kan in deze app niet op het bericht gereageerd worden! Wel kan er natuurlijk gevraagd worden te reageren bij de trainer of bij een commissielid bijvoorbeeld.

We zouden het erg fijn vinden dat alle leden van B’s, A’s, Senioren 1, 2, 3, Kombifit, trainers en (commissie)leden zonder team zich aanmelden bij deze whatsapp groep. Daarnaast alle ouders/verzorgers (1 per gezin mag ook) met kinderen onder de 18 jaar en de ouders/verzorgers van de G’s.
Zo kunnen we snel iedereen bereiken.

Klik op onderstaande link om je aan te melden. Deze link versturen we komende week ook via de Whatsappgroep van de teams.

We hopen iedereen weer te zien in de zaal!

KV Luctor