Nieuwbrief KV Luctor

Hierbij weer even een nieuwsbrief, waarin we jullie even bijpraten en de laatste nieuwtjes delen.

Corona update
Er zijn weer een aantal aanpassingen voor de komende 3 weken. Even alles op een rijtje:
-De kantine blijft gesloten. Dat betekent dat we niks mogen verkopen en ook geen binnen zitplaatsen mogen aanbieden. In de rust wordt er wel siroop geschonken. I.v.m. de verbouwing is het helaas ook niet mogelijk om thee en koffie te zetten voor bezoekers en scheidsrechters.
-Vooralsnog mag er gewoon omgekleed worden in de kleedkamers. Boven de 18 jaar met maximaal 6 personen in het kleedlokaal. Er mag ook gedoucht worden. Hierbij geldt de regel maximaal 2 per doucheruimte.
Supporters mogen helaas de komende 3 weken niet meer aanwezig zijn op het veld. Op een trainingsdag én op een wedstrijddag.
Dat betekent ook, dat de kinderen afgezet moeten worden bij het clubhuis. De trainers zullen hen opvangen.
Spelers die na een wedstrijd of training van het veld af komen vallen gelijk onder het kopje” supporter”. Je hebt als speler na je wedstrijd of training 45 minuten de tijd om te douchen en om te kleden, zodat je toch fris naar huis kunt gaan.
-Bij uitwedstrijden vallen de rijders van het team onder het kopje “begeleiding” en mogen dus wél aanwezig zijn bij de wedstrijd. Dit geldt t/m spelers van 17 jaar. De dringende aanbeveling om in de auto bij de teams boven de 13 jaar een mondkapje te dragen blijft gehandhaafd!

Natuurlijk blijven de algemene maatregelen van toepassing en doen we onze uiterste om een veilige sportomgeving te creëren. We gaan ervan uit dat iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid hierin ook neemt.

Voor de meest actuele informatie kun je kijken op de website van het KNKV

Verbouwing
Wat is de kantine (aan de buitenkant) al mooi geworden! Afgelopen maandag hebben de klusmannen nog een groot deel van de vloer eruit gehaald en toen bekend werd dat de kantine toch niet meer open mocht, moest ook de bar eraan geloven.
Er worden nu plannen gemaakt voor de bar, vloer en de boeiboorden. Met de verschillende (coronaproof) acties hopen we een groot deel van onze plannen te kunnen bekostigen.
GROTE CLUBACTIE
SPECULAASPOPPEN
RABO CLUBSUPPORT
JUMBO SPAREN MET ELKAAR

JAV
Op woensdag 14 oktober is er de Jaarlijkse Algemene Vergadering. Via deze link kun je jezelf aanmelden voor deze ZOOM vergadering.
Ondanks dat we niet samen rond de tafel mogen zitten hopen we op een goede opkomst! Zo kunnen we samen nadenken over de toekomst van onze mooie vereniging.

Samenwerking Luctor 3 en Zaamslag 3
Deze zaalcompetitie starten we met een combinatieteam Luctor/Zaamslag. Bij onze beide verenigingen is het lastig om elke week een derde team op de been te brengen. Daarom hebben we besloten om een samenwerking aan te gaan. We werken de verdere details hiervan nog uit. Maar hebben er in ieder geval al veel zin in!!

We moeten morgen weer allemaal aan de bak op het veld, hopend op een droge dag met veel mooie spannende wedstrijden!! Helaas zal het stil zijn zonder onze supporters!

KV Luctor