GROTE CLUBACTIE 2022

De Grote Clubactie gaat weer van start!
Help je mee voor KV Luctor?

Wat is de Grote Clubactie?

Voor veel verenigingen en instellingen is het moeilijk om al hun doelen te verwezenlijken, omdat er veel kosten zijn. Dat is voor KV Luctor niet anders! Het onderhouden van een clubgebouw, zorgen voor wat te drinken in de kantine, aanschaffen van nieuwe ballen en ga zo maar door. Nationale Stichting Grote Clubactie helpt om hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij.

Alle leden van KV Luctor mogen daarom lootjes verkopen voor €3,- per lot. 80% van de opbrengst gaat naar de vereniging!

Hoe werkt het?

Stap 1: Je lotenboekje ophalen

Op donderdag 22 september kunnen alle spelers van de ploegen van de F-jes tot en met de A’s hun lotenboekjes krijgen bij Jitty (de mama van Ymke uit de D-ploeg). Dat kan voor of na de training. Jitty staat klaar bij de kantine.

Als er spelers van de Kangoeroes en de G’s zijn die ook mee willen doen, dan kan dat natuurlijk gewoon. Geef het door aan je trainer en we zorgen ervoor dat jullie ook een lotenboekje krijgen.

Als je er dan niet bent op donderdag de 22e en je wilt wel meedoen? Geef het dan door aan je trainer. Je krijgt je lotenboekje dan op een ander moment.

Deelname is overigens niet verplicht!

Stap 2: Wat moet je weten voordat je gaat verkopen?

Dat is gelukkig niet zoveel:

• De trekking is op 6 december. Vanaf 7 december kan iedereen kijken op www.clubactie.nl om te zien of ze iets gewonnen hebben.
  • Als je langs de deuren gaat, helpt het soms als je je korfbalkleren aantrekt. De mensen kunnen dan gelijk zien voor welke club jij lootjes verkoopt.

Stap 3: Verkopen maar!

Vanaf zaterdag 24 september mag je je lootjes gaan verkopen. Hoe doe je dat?

• Vraag zo veel mogelijk vrienden en familieleden of ze een lootje willen kopen, ga langs bij je buren, vraag het aan je juf of meester, neem je lotenboekje mee naar de verjaardag van je oma, etc.
  • Als ze een lootje willen kopen, dan mogen ze de QR-code scannen met hun telefoon, of ze mogen hun gegevens in het boekje invullen.
  • Als ze dat gedaan hebben, scheur je de rechterkant van het blad af voor degene die het lot gekocht heeft. Ze hoeven jou geen geld te geven, dat wordt automatisch geregeld met een automatische incasso).
  • Controleer dat alle gegevens zijn opgeschreven en dat het duidelijk leesbaar is.
  • Mensen die een lot hebben gekocht, krijgen hun lotnummer in hun e-mail.

Stap 4: Je boekje weer inleveren

• Is je boekje vol? Dan mag je je boekje weer inleveren bij Jitty of bij je trainer. Als je nog meer loten wil verkopen, dan krijg je een nieuw boekje en kun je nog lekker door.
  • Uiterlijk 21 november moet je je laatste boekje hebben ingeleverd, want dan loopt de Grote Clubactie af.

Heb je na het lezen van deze instructie nog vragen? Stel ze dan gerust, dat kan bij de trainer, bij Petra of bij Jitty.

We hopen dat jullie allemaal mee willen doen!