teams, trainers, trainingsdagen 2020-2021

Beste korfballers en ouder(s), verzorger(s)

Het seizoen zit erop! Wat een bijzondere tijd hebben we (hopelijk) voor een groot deel achter de rug. Een tijd waarin voor veel mensen hun flexibiliteit flink op de proef gesteld werd. Thuis, op het werk en ook op de sportclub. Gelukkig hebben we de afgelopen weken met een groot aantal teams nog kunnen trainen! Hiervoor willen we alle vrijwilligers nogmaals heel erg bedanken. Zeker nu, hadden we jullie hard nodig!
We hebben afgelopen tijd weer ervaren, dat een sportvereniging veel meer is dat alleen maar sporten. Het gaat om plezier, gezelligheid, vriendschappen, samen zijn!
We hopen dan ook dat we na de zomer weer met z’n allen plezier kunnen maken, samen kunnen sporten en er weer tijd is om gezellig samen met elkaar te genieten van een drankje na de wedstrijd of trainingen.

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van de teams, de trainingstijden voor het volgende seizoen en wie de trainers en coaches zullen zijn!
Zoals jullie al in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen, zijn er veel spelers en daarom ook trainers en coaches gestopt.

Het is gelukkig toch gelukt om vrijwel alle teams weer te voorzien van trainers en coaches.

We weten dat we het nooit voor iedereen perfect kunnen krijgen. We willen jullie wel op het hart drukken, dat de vrijwilligers van de TC en een aantal trainers er heel veel tijd in hebben gestoken om teams te vormen waar iedereen op z’n plek zit. We willen een club zijn waar iedereen op zijn eigen niveau,  met plezier kan korfballen. Daar doen we zeker ons best voor en hopen dan ook iedereen met een goed Oranjegevoel de schouders er onder wil zetten, volgend seizoen!!

teams en trainers 2020-2021

Zijn er nog vragen, dan horen wij dat graag van jullie!
Voor iedereen een hele fijne zomervakantie!!!

De trainers