Start trainingen jeugd t/m 18 jaar en senioren 19+

Hoi allemaal,

Naast de jeugdtrainingen mogen we ook de senioren trainingen weer hervatten!!
Zo fijn dat ook zij weer de gelegenheid krijgen om te gaan korfballen. We hebben hard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen en aan alle maatregelen en voorwaarden te voldoen.

Graag willen we jullie ook allemaal vragen om alle maatregelen te respecteren en op te volgen. Zo kunnen we met z’n allen op een verantwoorde manier sporten.

De jeugd is reeds gestart op 7 mei . We starten voor de senioren op donderdag 21 mei. Net als bij de jeugd traint elk team 1 keer in de week. In het protocol staan de dagen, tijden en de trainers. Ook staat er bij op welk veld er getraind wordt.
Let erop dat alle spelers zich ( in ieder geval bij de eerste training) moeten aanmelden voor de training, zodat de trainer weet op hoeveel spelers hij/zij kan rekenen! De trainer zal zelf aangeven op welke manier er voor de volgende trainingen aangemeld/afgemeld moet worden.

In overleg met de trainers is ervoor gekozen om nog niet te starten met de KombiFit en G korfbal trainingen, op dit moment vinden we het risico hiervoor nog te groot. We hopen met deze teams na de zomervakantie weer te kunnen trainen. Mochten we toch eerder kunnen starten, dan wordt dat door de trainers bekend gemaakt via de app.

We willen jullie vragen dit hele protocol goed door te lezen voordat de trainingen starten. Voor de jeugdspelers is er een filmpje gemaakt met de uitleg, deze is wellicht ook voor de senioren fijn om te bekijken. Vanuit het NOC*NSF kregen we deze posters met alle informatie:
poster trainers
poster sporters
poster ouders/verzorgers

In het rooster voor de coronacoördinatoren kun je zien wie er wanneer aan de beurt is als coördinator. Deze zijn ingepland t/m 30 mei. Daarna wordt een nieuw rooster gemaakt.

We zien jullie allemaal heel graag op het korfbalveld. Mochten er vragen zijn, neem contact op met de trainer of met Petra (06-19477654)

Bestuur en TC KV Luctor


Menu