Nieuwsbrief KV Luctor juni 2020

Beste korfballers en ouder(s) verzorger(s),

Graag willen we jullie weer wat bijpraten via onze nieuwsbrief. We hopen dat deze jullie allemaal in goede gezondheid treft.
Gelukkig hebben we een groot aantal leden weer op het korfbalveld gezien bij de trainingen.
Na de zomerstop hopen we iedereen weer te zien en met een beetje geluk kunnen dan ook de competitiewedstrijden weer starten!

Teams 2020-2021
Zoals jullie misschien al in de wandelgangen of via sociale media hebben vernomen zullen best een aantal spelers de club verlaten. Dat kan zijn door studie, verhuizing, transfers, andere interesses.
Dat vinden we heel jammer! In de huidige senioren teams, A’s en D’s vallen er daarom best wat gaten, die weer opgevuld moeten worden.
De TC is al lange tijd hard aan het werk om alle teams weer volledig te krijgen met spelers en trainers. Dat vergt veel inspanning en tijd van onze vrijwilligers! We hopen voor de zomervakantie de definitieve teams en de selectiespelers aan jullie door te kunnen geven.

Het wordt een hele klus om ook voldoende trainers/coaches te vinden! Op dit moment zijn er nog 3 teams zonder trainer/coach. Ook hier is de TC hard bezig om alles rond te krijgen. Tips en ideeën altijd welkom!

Scorebord en Clubhuis
Het nieuwe scorebord is besteld en zal binnen een aantal weken geleverd worden. Aannemersbedrijf de Caluwé en Broekaart heeft vorige week de nieuwe pui ingemeten. Deze zal besteld worden en daarna wordt er een datum geland om de pui te plaatsen. Wat zal het clubhuis opknappen!
De volgende stap is het opknappen van het interieur. Wordt Vervolgd.

Berichtje vanuit de Activiteiten Commissie
Doordat we gebonden zijn aan allerlei regels en maatregels konden veel activiteiten, waaronder ons supergezellige jaarlijkse nachtkamp, niet doorgaan. Wel hebben we een hele leuke online pubquiz georganiseerd mèt borrelbox! Een groot succes!

Helaas gaan er bij de AC drie commissieleden stoppen aan het eind van dit seizoen. Dat betekent dat alleen Eric Jan en Ivanka over zullen zijn.
Wie o wie wil de Activiteiten commissie komen versterken? Samen leuke activiteiten bedenken en uitvoeren. Hoe meer mensen in onze AC, hoe meer de taken verdeeld kunnen worden!
Wil je weten hoeveel tijd je hieraan kwijt zult zijn, neem even contact op met Ivanka 06 20 402 054
We willen Bianca, Jolien en Marco heel erg bedanken voor al jullie inzet bij de vele leuke activiteiten!

Clinics in de zomervakantie, nu ook in Zeeland bij KV TOP Arnemuiden!

Alle korfballers, zowel uit Zeeland als van buiten Zeeland, in de leeftijdscategorieën E’s t/m B’s kunnen deelnemen aan de Korfbal zomerclinics.  Ook de buiten accommodatie van KV TOP is 1 van de 12 locaties waar Korfbalstars een zomerclinic organiseert. Dit op donderdag 30 juli, donderdag 13 augustus en donderdag 20 augustus.

Heb je vragen over de Korbal zomerclinics in Zeeland dan kan je deze per mail (arndeleeuw@zeelandnet.nl) of per app (0623560869) stellen aan Martin de Leeuw

Vrienden van Luctor

In 2019 zijn we gestart met De Vrienden van Luctor. Veel leden hebben hier enthousiast aan deelgenomen, heel erg bedankt daarvoor. Doel is om elk jaar iets aan te kopen waarvan je kunt zeggen: dat is aangeschaft met de inleg van de Luctor Vrienden! Afgelopen jaar hebben we een draadloze bluetoothspeaker aangeschaft. Er zijn al heel wat trainingen opgeleukt met een opzwepend muziekje. Ook op wedstrijddagen heeft er al veel muziek geklonken. En dat dankzij een kleine bijdrage per persoon, maar een groot gebaar naar de club om zo leuke projectjes mee te financieren.

Het project voor 2020 is nog niet bekend, maar alle ideeën zijn welkom. Evenals nieuwe leden! Voor maar 15 euro per jaar word je al Vriend van Luctor en worden er mede dankzij jou leuke dingen gerealiseerd. Dus ben je nog geen lid? Meld je dan nu nog aan bij onze Vriendengroep! Je wordt met open armen ontvangen! Alvast heel erg bedankt!!