Nachtkamp 2018 gaat helaas niet door!

Nachtkamp 2018

Tot onze spijt moeten we jullie mededelen dat ons jaarlijkse nachtkamp dit jaar niet door kan gaan.
Al jaren bivakkeren we op de Magrette in “ons Paradiesje” bij Koos en Jan. Zij zijn helaas, o.a. door ons nachtkamp, in conflict gekomen met één van de buren.
We hebben geprobeerd om het conflict samen met Koos en Jan op te lossen, hebben ook als club contact gezocht met deze buren en daarnaast met de gemeente Terneuzen. Helaas heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd. Koos en Jan vinden dit zelf ook heel erg jammer!
We willen hen hierbij nogmaals heel erg bedanken voor de vele jaren dat we op hun terrein mochten verblijven!

Hoe nu verder…??
We hebben waarschijnlijk een nieuwe locatie gevonden, daar zijn we erg blij mee!!! Maar voor deze zomer is de accommodatie nog niet klaar om grote groepen te ontvangen. O.a. het ontbreken van toiletvoorziening en ook een ruimte om binnen te kunnen zitten. Het is dit jaar dan helaas nog niet geschikt.

De AC zal het komende jaar gebruiken om de nieuwe locatie te verkennen en een nieuw nachtkampdraaiboek maken met herziende activiteiten en regels.
De laatste jaren liepen we als club ook zelf tegen een aantal “stekeligheden” aan. Door het steeds succesvoller worden van het nachtkamp namen ook de deelnemers toe. (van 20 kinderen naar meer dan 90 kinderen in de loop der jaren). Hierdoor nam ook het volume van geluid wel toe. Iets waar de buren helaas last van hadden. Ook werd er de afgelopen jaren door meerdere kinderen niet geslapen en dat had een negatief effect op de tweede dag van het nachtkamp. En namen de geluiden ‘s nachts ook toe. Daarom zullen we m.n. de regels die betrekking hebben op het slapen onder de loep nemen.

We houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en AC KV Luctor