Lidmaatschap

KV Luctor is een vereniging van leden, door leden. Zonder al onze vrijwilligers zouden wij de vereniging niet in stand kunnen houden. Daarom wordt er aan onze leden en hun ouder(s) /verzorger(s) gevraagd vrijwilligerstaken op zich te nemen, Als we met zijn allen de schouders eronder zetten blijft onze sport betaalbaar en een ieder betrokken bij de club.

In de bijlagen staan de inschrijfformulieren met daarnaast algemene informatie en enkele flyers.

KV Luctor informatie algemeen seizoen 2018-2019

algemeen declaratie formulier seizoen 2018-2019
Bovenstaand de link naar het nieuwe algemene declaratie formulier.
Bij voorkeur niet zelf betalen maar een rekening vragen, zeker bij grote bedragen.
Het bankafschrift is het beste bewijs van betaling.
Zo niet zorg voor een duidelijk betalingsbewijs en plak die op het formulier en declareer.
Vul je bankrekening in met duidelijk de naam die ook op de bankrekening staat.
Nummer-naam controle wordt door de banken steeds meer gebruikt.
Tip”Al je regelmatig een declaratie formulier instuurt, maar er dan een voor jezelf met alle informatie.

reisdeclaratie formulier seizoen 2018-2019

SEPA KV Luctor in schrijf formulier seizoen 2018-2019