Indoor sportspektakel op 6 april 2019

Zaterdag 6 april 2019, niet alleen de dag van de Dameskorfbal Zaalfinale, maar ook een geweldige dag voor de jeugd van jullie vereniging! Dan vindt het Indoor Sportspektakel plaats. Een leuk evenement voor meisjes én jongens!

Het Indoor Sportspektakel

Het Indoor Sportspektakel is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij de B- en C- jeugd elk jaar weer een fantastische dag beleeft. Voorgaande jaren was er veel jeugd uit district Zuid aanwezig, maar dit jaar hopen we jeugd uit heel Nederland te mogen ontvangen! Dit jaar vindt ‘het Indoor Sportspektakel 2.0’ plaats, waarbij je zelf mag bepalen welke activiteiten je die dag gaat doen. Het programma bestaat uit zowel water- als korfbalactiviteiten. Het is een dag vol diversiteit en leuke spellen. Je kunt meedoen aan korfbalwedstrijden en als je geen wedstrijd hebt, kun je één van de vier verschillende area’s bezoeken om even uit te rusten, wat te eten, je idool te ontmoeten of om leuke activiteiten te doen.

De activiteiten

• Waterkorfbalwedstrijden
  • Spetterende waterspellen
  • Korfbalwedstrijden
  • Korfbal Battle

De activiteiten in het water vinden plaats in Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep, de activiteiten voor binnen vinden plaats in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven. Daarnaast heb je toegang tot zowel de finale van de Dames Hoofdklasse A-jeugd als van de Dames Topklasse die na het Indoor Sportspektakel plaatsvinden.

Deelnemen
Als je mee wilt doen aan het Indoor Sportspektakel dien je in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Je kunt meedoen met een team van minimaal vier en maximaal acht personen, waarbij minimaal één volwassen begeleider aanwezig is (18+). De poules worden ingedeeld op sterkte, geef dus bij het aanmelden aan in welke categorie je wilt deelnemen: categorie B-sterk (wedstrijdsport) of B-normaal (breedtesport), C-sterk (wedstrijdsport) of C-normaal (breedtesport). De kosten voor deelname zijn: € 21,- per deelnemer en € 19,- per begeleider.

Bij je deelname is inbegrepen:

• Deelname aan de activiteiten overdag
  • Toegang tot de Zaalfinale Dameskorfbal
  • Twee gratis consumpties

Aanmelden met jouw team kan via de ticketpagina. De begeleiders van de teams dienen apart een ticket te bestellen als ‘begeleider ISS B-&C-jeugd’. Wanneer je vragen hebt of problemen ondervindt bij het bestellen van de kaarten kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de support afdeling van EventsIT Ticketing via e-mail: ticketing@eventsIT.nl of telefoon: +31 (0)10 79 00060.

Let op: De inschrijving sluit op 14 maart 2019.

We hopen jullie daar te zien!

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJK NEDERLANDS KORFBALVERBOND