Update kunstgras 17 december 2017

 

2 september 2017 Opening!
Vandaag een bijzondere dag waarop ons Kunstgras veld geopend wordt door wethouder Jack Begijn!
Er moet nog e.e.a. gebeuren, maar dat mag de pret niet drukken! Feesten maar!

27 augustus 2017
Het kunstgras ligt er al mooi bij, maar er moeten nog wel wat dingen laatste dingen gebeuren:

-Hekwerk ( via de gemeente)
-dug-outs (door aannemer, worden geplaatst als het hekwerk klaar is)
-“aantrillen” en bijwerken van de grasmat (door aannemer)
– stellen van de lichten (aannemer)
– elektrisch aanleggen in mast, container en voor scorebord (Luctor).
– … en nog meer….

zaterdag 2 september is de officiële opening!!!

 1 augustus 2017
Alvast een voorproefje op het eindresultaat. Het veld is volledig met zand ingestrooid en het hekwerk staat grotendeels. Binnenkort volgt afronding hekwerk en plaatsing dugouts. Wat wordt het mooi!

29 juli 2017

Weer meer dan een week verder en het ziet er al prachtig uit! Vorige week vrijdag werd de laatste hand gelegd aan het granulaat en was het klaar voor het foam en daarop de grasmat. Dit weekend werd er door verschillende leden ( met of zonder hond ) regelmatig even een rondje gelopen langs het veld om te kijken of alles nog in orde was. Bedankt hiervoor!!!! Maandag heeft opa Jan het dijkje afgemaakt en op 26 juli is er gestart met het foam en de grasmat. De mooie lappen groen en rood werden vakkundig geplakt, ook het plakken van de lijnen was een precies werkje! Door omstandigheden is er nog geen zand gestort. Als het goed is wordt dat maandag 31 juli gedaan. Daarna de plaatsing van de hekken We wachten af!

 

 

20 juli 2017:
De elektriciteit is aangesloten; de lichtmasten werken. De heuvel aan de zijkant is ook al goed zichtbaar. En nadat afgelopen week het zandbed is goedgekeurd, is het overdekt met granulaat. Vandaag is ook het granulaat goedgekeurd. Morgen wordt het tegelwerk afgemaakt. We verwachten dat aanstaande vrijdag de mat klaar is zodat het kunstgras erop gelegd kan worden!! Dan komt het eindresultaat toch al heel stuk dichterbij!

15 juli 2017: Voor alle korfballers die een handje toe willen steken!
Deze link gaat direct naar de openstaande werkzaamheden voor de aanleg van het kunstgras.
Velen zijn op vakantie maar toch moeten bepekt aantal werkzaamheden uitgevoerd worden.
Zelf doen is op dit moment helaas geen optie voor mij. Vanaf 3 aug ben ik weer 6 weken volledig uitgeschakeld. We zijn afhankelijk van de aannemer en onderaannemers. De lijst zal regelmatig worden bijgewerkt en via de WhatsApp groep “Aanleg Kunstgras” zal ik vragen wie tijd heeft.
Klik ook in 1ste kolom bij selectie alles aan. Je zult zien dat er nog genoeg te doen is.  Neem wel even van te voren contact op als je iets wil doen.
Piet Geene


14 juli 2017
Er wordt nu een week gewerkt aan de aanleg van ons KUNSTGRASVELD en wat schiet het al lekker op! Er is geen gras meer te vinden. Als het weer mee zit, kan donderdag a.s. het zand gestort worden. De containers zijn verplaatst en staan op de juiste plek. 

6 juli 2017
Afgelopen dinsdag was het dan eindelijk zover!! De aanleg van het kunstgras, in samenwerking met de Gemeente Terneuzen en Antea Group Nederland, is daadwerkelijk van start gegaan 😀 Over circa 5 weken zal het project afgerond moeten zijn. Door middel van het plaatsen van foto’s op deze website en op Facebook houden we jullie zoveel mogelijk op de hoogte van alle veranderingen. En af en toe steken onze eigen leden natuurlijk ook gewoon een handje toe.

28 juni 2017
Alles is besproken en bekeken, volgende week ( 4-5 juli) wordt er gestart met  de werkzaamheden aan het Kunstgras! Aannemer Antea zal de klus klaren.

1 juni 2017
De definitieve gunning zal uiterlijk 20 juni zijn. Op dit moment zijn de aannemers in gesprek met de gemeente.
De gemeente heeft aangegeven dat zij ervan uit gaan, dat het veld er half augustus komt te liggen. We duimen!

9 maart 2017
De gemeente is begonnen met het weghalen van de bossages aan de oostkant van het veld, de tekeningen zijn in concept gereed. De eerstvolgende stap is het verplaatsen van de containers.

Zoals het er nu naar uit ziet, zal in augustus de kunstgras accommodatie gereed zijn! Begin september zal ook de totale korfbal accommodatie ( kunstgras, natuurgras en kleedlokalen)  voorzien zijn van een hekwerk.  De looproute langs de kleedlokalen en clubhuis is dan afgesloten. Volgens deze laatste berichten kunnen we dus met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 de competitie starten op kunstgras!

De teams zijn volop aan het werk met de teamactie om geld binnen te halen! Er  zijn al veel leuke acties bedacht en uitgevoerd;)! Houd Facebook in de gaten!

Daarnaast zitten de sponsorcommissie en financiële commissie natuurlijk niet stil;. Er is ondertussen ( tot 1 maart 2017) weer al 9610 euro binnen gekomen door schenkingen, certificaten, de pokeravond en namens stichting SHAKI mochten wij 1500 euro ontvangen. Alle gulle gevers heel erg bedankt!!

logo 2012 groot

WP_20170310_17_21_33_Pro

9 februari 2017

Maandag 13 februari is er weer een overleg met de gemeente over de aanleg. Verder zijn we  volop bezig met het werven van sponsoren en inzamelen van geld! KV Luctor sponsorplan t.b.v. kunstgrasveld.  We dagen o.a. elk team uit om een eigen sponsoractie op te zetten. Het team dat het meeste geld inzamelt krijgt een leuke prijs!!! Einddatum voor deze actie is 1 mei 2017.
Alvast wat ideetjes voor de “Team-Kunstgrasactie”, om jullie al wat op weg te helpen:

– (kofferbak) rommelmarkt
– Doelenpuntenactie per team. Voorbeeld: https://www.doelpuntactie.nl/site/
– Tover het clubhuis om in een restaurant en serveer met je team een 3 gangen menu voor ouders en grootouders.
– Loop met je team mee met een wandel/hardloop wedstrijd en laat je sponsoren.
– Verkoop zelfgebakken koekjes, cakejes, taarten, ….
– Verkoop zakjessnoep (dropjes, winegums, ….), zelfgemaakte kaartjes, ….
– Ga met je team langs de deuren om lege flessen in te zamelen.
– Heitje voor karweitje, …ouderwets, maar nog steeds leuk en effectief
– Treedt op (bv tijdens Koningsdag) met een dansje of muziek.
– Voor een appel en een ei ruilspel ( ruilen van appel/ei tot…..? )
– Organiseer een Flashmop en ga met de pet rond…
TIP: laat de ouders en kinderen meedenken, daar komen leuke ideeën uit voort, heb ik al gemerkt!!!
Mocht je met je team aan de slag gaan, maak je natuurlijk een paar leuk foto’s voor op onze Facebook pagina!!!!
 

24 november 2016:
De voorbereidingen voor de aanleg van onze Kunstgras accommodatie zijn begonnen. Op Donderdag 24 november hebben we een fijn overleg gehad met de gemeente. Op ons eigen terrein mochten we al onze ideeën op tafel leggen en zijn samen tot een mooi plan gekomen. Dit plan wordt verder uitgewerkt en daarbij buigt de gemeente zich nu over het tijdspad. Binnen de club is er ondertussen een werkgroep samengesteld die de financiële kant verder gaat bekijken. We houden u op de hoogte!

donderdag 24 november 2016
donderdag 24 november 2016

 

 

Menu