competitie 2019-2020

Beste ouder(s)/ verzorger(s) van de spelers van B1,

Binnenkort moeten we de teams voor het volgende seizoen weer opgeven. Zoals elk jaar kijken we goed op welk niveau we de kinderen willen en kunnen indelen.

Al een paar jaar hebben we gekeken of er een mogelijkheid was om het team van uw zoon/dochter in te laten delen bij het wedstrijdkorfbal (2de klasse). We zijn van mening dat het voor het team een mooie uitdaging is en dat ze er ontzettend veel van kunnen leren.
Afgelopen jaren was het echter niet mogelijk en/of wenselijk om wedstrijdkorfbal te gaan spelen door verschillende omstandigheden Een belangrijke reden was de grote reisafstand naar de uitwedstrijden.

Dit jaar lijkt het erop, dat we met de B1 ( zij worden na de zomer A’s) dit jaar wedstrijdkorfbal kunnen gaan spelen in een poule met veel Zeeuwse teams! Dat zou betekenen dat er maar een paar wedstrijden buiten Zeeland gespeeld moeten worden.

We willen deze kans graag met beide handen aangrijpen en we hopen dat u zich als ouder/verzorger hier ook in kunt vinden.
Vandaag bij de training zullen we de spelers ook op de hoogte brengen dat dit de ambities zijn voor het nieuwe seizoen en met hen in gesprek gaan hierover. Voor 25 mei wordt de uiteindelijke beslissing genomen of we ook daadwerkelijk in zullen schrijven voor het wedstrijdkorfbal.

Bij het wedstrijdkorfbal mogen de dames niet meer als heer spelen, daarom zijn we sowieso al opzoek gegaan naar een 4de heer. Matthijn van Laere uit de A1 is bereid om als vaste heer mee te gaan draaien.

We hopen dat we op deze manier kunnen zorgen voor een leuke, sportieve en uitdagende competitie.
We moeten overigens nog wel een kleine slag om de arm houden, omdat er altijd nog iets kan veranderen bij het indelen van de competitie.

Mocht u nog vragen hebben, opmerkingen of meer informatie willen kunt u terecht bij de trainer of bij Evelien van den Dool, mondeling of via kvluctor@hotmail.com.

Met vriendelijke groet,

Technische Commissie en Bestuur KV Luctor